Меморандум помеѓу НССРСМ и Град Скопје
Претседателот на Националниот сојуз за слепи лица на Република Северна Македонија Жарко Селковски следејќи ја својата богата програмска агенда, денес потпиша меморандум со градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов за соработка и отворање на првиот дневен центар за слепи лица и лица со оштетен вид.
COMMENTS