''ЕХО на Визијата''
ЕСИ Радио од следниот месец ќе започне со емитување на контактната емисија "Ехо на Визијата" во живо на која слушателите и гледачите ќе можат да се јават во емисијата и да разговараат и постават прашања од интерес на лицата со визуелна попреченост во Македонија, на водителката, дипломиран психолог, Татјана Димова ☎️
COMMENTS