ПЕТРОВДЕНСКА СРЕДБА
Во организација на Здружението на лица со визуелна попреченост на Кочани, се одржа Петровденско дружење на Манастирот "Кај Дабо" во кочанско село Бели. Веселба, дружба, разговори и спорт на патрониот празник на градот. Повеќе во ЕСИ Репортажа.
COMMENTS